Курс по web програмиране

Ние не само създаваме уеб програмисти. Ние създаваме кариери!

За записване и въпроси: 0887 708 432

HTML 5

HTML се изучава из основи, като се набляга на правилното писане на HTML код и се разглеждат всички използвани тагове: линкове, заглавия, параграфи, таблици, форми, бутони, текстови полета, слайдъри, падащи менюта. Със задълбочените HTML уроци ще изградите добри представи за това какво е уеб, как функционира и как да работим с него.

Хибридни мобилни приложения

По време на курса ще разгледате основните компоненти от процеса по разработка на мобилно приложение и ще се запознаете с възможностите на мобилното устройство (Camera, Contacts, Compas, Gyroscopte, Geolocation и други).

CSS

Разглеждат се всички възможни стилове в CSS, като започнем от стилизиране на текст (големина, цвят и шрифт) и фонове и задълбочим в оформление на HTML елементи и тяхното позициониране.

JavaScript

По време на обучението ще усвоите основите на работа с езика JavaScript- променливи, оператори, цикли, масиви и функции. Курсът завършва с практически изпит по JavaScript.

Уеб програмиране за начинаещи

Предлаганите от нас обучения са съобразени за начинаещи курсисти и предлагат възможност да станете програмист започвайки от нулата.

Николай Халачев
CEO, bgjoin

HTML 5

Научете HTML основи

CSS

CSS стани web дизайер

JavaScript

Разработвай динамични и мобилни приложения

Контакти

Стара Загора 6000
бул. „Цар Симеон Велики“ № 80,
eт. 5
0887 708 432
Катя Шунанова